• (+373) 796 87 331
  • (+373) 790 35 444
  • info@art-design.md
  • oleg@art-design.md
Fototapet si Tablouri in Chisinau » Amenajarea Antreului » Constructie si Reparatie » Laminatul ca bază a interiorului într-o încăpere mică

Laminatul ca bază a interiorului într-o încăpere mică

Laminatul ca bază a interiorului


Laminatul ca bază a interiorului într-o încăpere mică

Camerele mici, apartamentele și studiourile sunt actuale și în zilele noastre, dar tocmai în astfel de spații limitate se pot folosi mai eficient secretele de design pentru a mări și extinde vizual suprafața de locuit. Înălțimea plafoanelor nu este atât de importantă pentru scopul nostru, cât combinația dintre finisajul pereților și al podelei, mobilierul și elementele de decor. Astăzi ne vom opri mai atent asupra laminatului ca bază a interiorului.

Soluția cromatică
Interior luminos. O soluție ideală pentru crearea unui interior luminos este atunci când podeaua este cu doar câteva nuanțe mai închisă decât pereții. Este important să combinați corect culorile, acordând atenție paletei întregului interior. De exemplu, o placă deschisă, în special nuanțele reci, se potrivește perfect cu tapetul verde, conferind prospețime și liniște, ideală pentru dormitor.

Stejar maro. Laminatul de această nuanță arată excelent într-o încăpere cu iluminare bună. Soluția cromatică pentru textile și pereți poate fi atât crem sau galben, cât și bej sau verde. Mobilierul în stil rustic va fi foarte potrivit aici.

Stejar alb și pereți în tonuri de lapte, mobilier bej deschis, postere cu rame ușoare vor mări maxim spațiul.

Laminatul ca bază a interiorului


Decor


Decorul într-o încăpere mică nu trebuie să fie mare, dar trebuie să fie prezent în cantitate mare. Dacă mobilierul este jos și în ton cu podeaua, atunci câteva perne decorative sau fotografii în rame întunecate pot oferi contrastul necesar. Plinta va fi ultimul acord, aici fiecare decide singur dacă va fi în ton cu podeaua sau nu, lată sau îngustă, din lemn sau plastic.

Montajul laminatului
Principiul conturului unic, unde un singur material de finisaj al podelei este uniform pentru toate încăperile, fără praguri, într-o pânză continuă, permite chiar și unui studio minuscul să se umple de aer. Bagheta de plastic în decorarea tablourilor și postere în ton cu podeaua va unifica întregul interior individual.

Laminatul ca bază a interiorului


Montaj longitudinal al laminatului. Dacă încăperea este îngustă, laminatul se montează de la peretele lung, dacă încăperea este aproape de formă pătrată, montajul începe de la fereastră.

Diagonală. Pentru camerele dreptunghiulare, este potrivită și montarea laminatului pe diagonală, ceea ce ajută la ascunderea neuniformității îmbinărilor podelei cu pereții. Și un bonus incontestabil este că o astfel de aranjare a laminatului permite corectarea vizuală a proporțiilor încăperii.

Montaj în formă de brad, actual și astăzi, deoarece interiorul arată mai scump și elegant. O astfel de tehnică alungește vizual camera. Dispunerea modelului de-a lungul iluminatului – camera va părea mai lungă, iar transversal – va face încăperea mai voluminoasă. Este mai bine să se monteze unghi la unghi la 90 de grade, iar la achiziționarea materialului să se ia în considerare că aproximativ 10% se va pierde la tăiere.

Montaj haotic, în care se alege o placă de laminat de diferite lungimi, adaugă volum. Acest aranjament este ideal într-o cameră în care fereastra se află pe peretele îngust.

A Comenta