• (+373) 796 87 331
  • (+373) 790 35 444
  • info@art-design.md
  • oleg@art-design.md
Fototapet si Tablouri in Chisinau » Amenajarea Antreului » Decor interiorului » Blocurile din sticlă în interior

Blocurile din sticlă în interior

Blocurile din sticlă în interior

Blocurile din sticlă în interior
Blocurile din sticlă a apărut în perioada Uniunii Sovietice, dar era dificil de utilizat în amenajarea spațiilor de locuit datorită aspectului său puțin prezentabil. În prezent, sticla blocurilor este un material modern de calitate, disponibil într-o varietate mare de culori și forme. În design, este folosit destul de activ, oferind noi oportunități pentru amenajarea spațiilor.

Reînvierea
Blocurile din sticlă în esență este foarte similară cu cărămida, dar goală în interior. Aerul din interiorul său nu doar o face transparentă, ci și capabilă să păstreze căldura și să nu lase sunetul să treacă.

Suprafața poate fi complet netedă, cu muchii, transparentă sau mată, chiar și colorată. Blocurile din sticlă se diferențiază și în forme, având variante pătrate, triunghiulare, dreptunghiulare și rotunde. Ele sunt folosite nu doar pentru decor, ci și integrate în pereți sau coloanele clădirilor, deoarece pot rezista la sarcini considerabile.

Blocurile din sticlă este des folosit în zonele cu pericol de incendiu - ele nu se topesc mult timp și nu se sparg chiar și în timpul unui incendiu puternic.

Blocurile din sticlă moderne se împart în cele transparente, cele care difuzează lumina și cele care o direcționează. Prin urmare, dacă doriți să le utilizați în interior, ar trebui mai întâi să vă gândiți la scopul pentru care sunt destinate.

Unde sunt utilizate Blocuri din sticlă?
În primul rând, acest material poate fi întâlnit acolo unde se dorește practicitate, dar are și o mare varietate de posibilități estetice. Blocuri din sticlă permite jocul cu lumina - unele mostre permit doar 50% din lumina să treacă, altele permit 80%.

Exemple de utilizare Blocurilor:

pereții băilor, toaletelor;
peretele sau o parte din el care separă camera de hol;
jumătate de perete-stalp care leagă camera și bucătăria;
tavanul în case;
pereții spațiilor de scară;
pereții serei și ai grădinilor de vară;
ca înlocuitor al vitrajelor;
pentru crearea de perete despărțitor, arcade;
pentru confecționarea panourilor, tablourilor;
pentru organizarea podelei.


Materialul se potrivește bine cu lemnul, plasticul, betonul, cărămida. Se poate aplica în orice cameră: în camera copiilor, blocurile colorate de sticlă vor crea o atmosferă veselă, în baie vor adăuga un aer romantic, iar perdelele din blocuri de sticlă între camere vor oferi o senzație de siguranță și aerisire simultană. Chiar și în zilele mohorâte, o locuință cu astfel de elemente de design va părea veselă și luminoasă datorită accentului luminos.

Blocuri din sticlă


Cum să o așezi?
Până acum, blocurile de sticlă rusești rămân asemănătoare cărămizilor brute, deși, fără îndoială, au făcut un pas înainte în dezvoltarea lor. Dar materialele produse de producătorii italieni, cehi și germani merită cele mai mari laude. Este mai bine să încredințați așezarea blocurilor profesioniștilor, în ciuda faptului că acestea sunt așezate aproape în același mod ca materialul menționat mai sus pe ciment. Adevărat, se recomandă să nu așezați mai mult de 3 rânduri pe zi.

Puteți fi sigur că „peretele principal” din blocuri de sticlă va rezista mai mult de o generație, iar peretele decorative va surprinde oaspeții și va încânta proprietarii și va avea o atmosferă sănătoasă.

A Comenta