• (+373) 796 87 331
  • (+373) 790 35 444
  • info@art-design.md
  • oleg@art-design.md
Fototapet si Tablouri in Chisinau » Amenajarea Antreului » Decor interiorului » Caracteristicile plasării fotografiilor în interior.

Caracteristicile plasării fotografiilor în interior.

interior cu rame

Caracteristicile plasării fotografiilor în interior.

În prezent, fotografiile sunt considerate un element indispensabil al designului interior. Atunci când sunt aranjate corect și plasate în mod corespunzător, acestea conferă casei unicitate, un stil aparte și confort.

Principale reguli pentru plasarea fotografiilor.
Fotografiile pot fi amplasate nu doar pe perete, ci și transferate pe mobilă, pietre, ceasuri, textile. Dar pentru a nu fi considerat un proprietar lipsit de gust, este necesar să planifici și să determini locul potrivit pentru fotografia preferată, astfel încât să arate impresionant, să atragă atenția, fără să iasă prea mult în evidență din ansamblul interiorului. Cheia succesului trebuie să fie, desigur, imaginația și abordarea creativă a acestui proces captivant

Câteva sfaturi vă pot ajuta să vă descurcați mai rapid și mai ușor:
1. Dacă apreciați clasicul, cumpărați multe rame de aceeași dimensiune și aranjați-le pe o mare parte a peretelui, asemenea unui mozaic. Această variantă arată bine în holul de intrare.

2. O fotografie mare înconjurată de câteva mici este o tehnică puternică în decorarea unei locuințe.

3. Centrul imaginar al compoziției ar trebui să fie la nivelul ochilor unei persoane când stă în picioare. În acest fel, unghiul de vizualizare va fi ideal din orice poziție.

4. Dacă așezați fotografii de dimensiuni diferite una lângă alta, plasați cea mai mare puțin mai sus de nivelul ochilor pentru a evita ca fotografia mai mică să "se piardă" și să arate bine.

5. Nu vă grăbiți să așezați fotografiile pe perete, aranjați-le mai întâi pe podea și evaluați compoziția.

interior cu rame


Câteva idei originale pentru a nu face fotografiile să pară plictisitoare și obișnuite în decor:

1. Pentru camera copilului, cumpărați rame de dimensiuni diferite, în culori variate sau vopsiți singuri ramele de lemn cu vopsea acrilică. Culorile vii arată excelent cu fotografii alb-negru.

2. Dacă v-ați săturat de rame, întindeți o sfoară și prindeți fotografiile cu agrafe sau cleme. Este o opțiune excelentă pentru camera unui adolescent sau pentru un apartament tineresc.

3. Mai multe fotografii pot fi prezentate într-o singură ramă mare. Alegeți cea mai importantă fotografie și dispuneți celelalte în jurul ei. Un astfel de colaj ar fi potrivit pentru sufragerie sau dormitor.

4. Fotografiile pot fi expuse ca postere - fără rame. Ele se vor potrivi cu stilul hi-tech, pop art etc.

5. Nu uitați de fototapet. Nu este nevoie să plasați imagini cu oameni, puteți alege peisaje, de exemplu. Această soluție este potrivită pentru sufragerie, bucătărie. De asemenea, plasând o fotografie mare cu peisaj marin, cu un drum care se pierde în depărtare sau cu un peisaj urban, puteți mări vizual spațiul.

6. În încăpere va exista un vibe special dacă veți plasa fotografii vechi sau special îmbătrânite în sticle, în vase mici și să le aranjați frumos pe rafturi.

7. O imagine poate fi împărțită în mai multe părți și apoi asamblată ca un puzzle pe perete, în diferite rame.

Țineți minte, că scopul principal este să uniți diferitele fotografii într-un întreg coerent, să facă ca acestea să arate în mod unitar, dar în același timp să fie distincte. De asemenea, nu transformați apartamentul într-un album foto - totul este frumos în măsură.

A Comenta