• (+373) 796 87 331
  • (+373) 790 35 444
  • info@art-design.md
  • oleg@art-design.md

Fototapet creativ în interior

Fototapet creativ în interior

Fototapet creativ în interior.

Fototapet creativ arată neobișnuit și atractiv într-un spațiu locativ. Acesta nu doar conferă designului unicitate, ci creează și o atmosferă plăcută.


Diverse tipuri de tapet
Au trecut vremurile când puteai cumpăra doar tapet de hârtie standard cu păduri de mesteceni, pini, munți și flori din magazin. Astăzi, alegerea este imensă și, fără a ieși din casă, poți admira un apus de soare, simți mirosul mării, te pierzi în lanurile de grâu, îți poți aduna gândurile contemplând o abstracție. În plus, spre deosebire de predecesorii lor, tapetul modern este practic - se curăță ușor și nu se decolorează.
Tapetul se împarte în funcție de materialul din care sunt făcute în vinil, satin și altele și în funcție de suprafața materialului. În funcție de ultimul principiu, acestea se diferențiază în mate, lucioase și tridimensionale.

Secretele alegerii
Chiar și o imagine simplă poate arăta creativ dacă este aleasă corect. Principiile de selecție includ:

1. Pentru un spațiu mic, se potrivește tapetul perspectival, adică acela pe care imaginea pare să se îndepărteze. Acest lucru va lărgi semnificativ spațiul.

2. Nu este nevoie să lipiți tapet pe întreaga perete, puteți să vă limitați la o parte a acestuia. Astfel, puteți ușor să evidențiați o anumită zonă în cameră. Puteți plasa imaginea într-o ramă uriașă, s-o decorați cu mărgeluș sau s-o înconjurați cu o frumoasă coardă - rezultatul va fi o priveliște incredibilă de la o "fereastră falsă".

3. Pentru decorarea interioarelor, se folosesc tapete cu obiecte de mobilier desenate - dulapuri, mese, șeminee, flori. Acestea arată destul de amuzant și chiar foarte natural.

4. În sufragerie, imaginea poate fi plasată în partea unde este așezat canapeaua. Ideea depinde doar de imaginația ta, de exemplu, de ce să nu te relaxezi lângă o pictură a unui artist celebru? Dar dacă preferi viața de noapte, petrecerile, tapetele cu vedete de la Hollywood, priveliști urbane, mașini ar fi foarte potrivite.

5. În dormitor, ar fi mai bine să optezi pentru peisaje naturale sau imagini erotice.

6. În bucătărie, vor arăta bine fructele, legumele, desenele cu lichide vărsate, cu delicatese culinare, cu vedere la restaurante.

7. În camera copiilor, cu ajutorul tapetelor, poți crea decoruri din povești sau desene animate. Gândește-te la personajele preferate ale copilului tău sau la pasiunile lui și nu ezita - îi vor plăcea. De asemenea, poți decora camera copilului cu tapete care prezintă hărți - copilul nu numai că se va afla într-un interior frumos și elegant, ci se va familiariza rapid cu geografia.

Fototapet oras


Abordare individuală

Cumpărarea de tapet din magazin nu este o problemă. Dar poți să le faci pe baza propriilor fotografii. Pentru aceasta, trebuie doar să alegi o imagine cu rezoluție bună și să mergi la cea mai apropiată firmă de tipar. Tapetul unic se tipărește rapid și este ieftin. Dar acest lucru are multe avantaje: în primul rând, pe el va fi o imagine care vă place, poate chiar una făcută de voi, în al doilea rând, veți putea alege singuri hârtia pentru tapet, care de obicei este mult mai bună decât cea oferită în magazine.

A Comenta